حوزه عمل

مهاجرت به آمریکا به عنوان سرمایه گذار

سرمایه گذار مهاجر EB-5
شــــــرح ویـــــزا
USCIS برنامه مهاجرت سرمایه گذاران، همچنین به عنوان "EB-5" شناخته می شود، که توسط کنگره در سال 1990 برای برانگیختن اقتصاد آمریکا از طریق ایجاد شغل و سرمایه گذاری توسط سرمایه گذاران خارجی ایجاد شده است نظارت می کند. براساس یک برنامه مهاجرت آزمایشی که برای اولین بار در سال 1992 به تصویب رسید و از آن زمان به بعد به طور منظم تصویب مجدد شد، برخی از ویزاهای EB-5 برای سرمایه گذاران در مراکز منطقه ای تعیین شده توسط USCIS بر اساس طرح های پیشنهادی برای ترویج رشد اقتصادی EB-5 نیز باطل شده اند. تمام سرمایه گذاران EB-5 باید در یک شرکت تجاری جدید که هرگونه فعالیت برای سود شکل گرفته برای انجام مداوم کسب و کار قانونی را انجام می دهد سرمایه گذاری کنند. یک مهاجر سرمایه گذار EB-5 باید حداقل 10 شغل مستقیم یا غیر مستقیم تمام وقت را برای کارگران آمریکایی مقدماتی ظرف دو سال (و یا تحت شرایط خاص، در یک زمان معقول پس از مدت دو سال) از زمان پذیرش سرمایه گذار مهاجر به آمریکا به عنوان یک مقیم دائم مشروط ایجاد یا حفظ کند.
مشاغل مستقیم، در واقع مشاغل قابل شناسایی برای کارکنان واجد شرایط است که در شرکت های تجاری قرار گرفته اند که در آن ها، سرمایه گذار EB-5 به طور مستقیم سرمایه خود را سرمایه گذاری کرده است.
مشاغل غیرمستقیم آن دسته از مشاغل هستند که به طور غیرمستقیم یا در نتیجه ی سرمایه گذاری در یک شرکت تجاری وابسته به یک مرکز منطقه ای و توسط یک سرمایه گذار EB-5 ایجاد شده اند. یک سرمایه گذار خارجی ممکن است در صورتی که شغل وابسته به یک مرکز منطقه ای باشد تنها از محاسبه شغل غیرمستقیم در صورتی استفاده کند.
الـــــزامــــات سرمــــایه گــــذاری
سرمایه گذاری به معنی پول نقد، تجهیزات، موجودی، سایر دارایی های ملموس، معادل پول نقد و بدهی ایمن شده توسط دارایی های متعلق به کارآفرین بیگانه است، به شرطی که کارآفرین بیگانه شخصا و در ابتدا مسئول باشد و به شرطی که دارایی های شرکت تجاری جدید که درخواست بر اساس آن ایجاد شده است جهت ضمانت هیچ گونه بدهی استفاده نشوند. تمام سرمایه باید در بازار عادلانه به دلار آمریکا ارزش گذاری شود. اموال بدست آمده، به طور مستقیم یا غیر مستقیم، با استفاده از ابزار غیر قانونی (مانند فعالیت های جنایی) نباید برای اهداف بند 203 (ب) (5) این قانون به عنوان سرمایه در نظر گرفته شوند.
توجه: سرمایه گذاری را نمی توان به امانت گرفت.
حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز:
عمومی. حداقل سرمایه گذاری واجد شرایط در آمریکا 1 میلیون دلار است.
منطقه استخدام هدف (بیکاری بالا و یا منطقه روستایی). حداقل سرمایه گذاری واجد شرایط در یک منطقه با بیکاری بالا و یا منطقه روستایی در آمریکا 500000 دلار است.