حوزه عمل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   ویزاهای موجود و در دسترس


موسس شرکت
برنامه کارآفرینی برای جذب تجار و بازرگانان که مالکیت و مدیریت کسب و کار در کانادا را خواهند داشت طراحی شده است. برای واجد شرایط بودن، متقاضیان باید حداقل دارای این سه معیار باشند:
1) تجربه کسب و کار مربوطه، که به عنوان حداقل دو سال سابقه متشکل از دو دوره یک سال تجربه در مدیریت کسب و کار مقدماتی و کنترل درصدی از سهام کسب و کار مقدماتی در ابتدای دوره تعریف شده پنج سال قبل از تاریخ درخواست برای ویزای اقامت دائم و اتمام آن در روزی که در مورد درخواست تصمیم گیری شده است. کسب و کار مقدماتی به این معناست:
کسب و کاری- به جز کسب و کاری که در درجه اول به منظور استخراج درآمد سرمایه گذاری مانند بهره، سود سهام یا سود سرمایه بوده است- که برای آن، در طول سال تحت بررسی، شواهد مستند از یکی از دو موارد زیر وجود دارد:
الف. درصد سهام ضرب در تعداد معادل کار تمام وقت برابر یا بیشتر است از
دو شغل تمام وقت معادل کار در هر سال؛
ب. درصد سهام ضرب در کل فروش سالانه برابر یا بیشتر از 500،000 دلار
ج. درصد سهام ضرب در درآمد خالص در سال برابر یا بیشتر از 50،000 دلار است و
د. درصد سهام ضرب در دارایی خالص در پایان سال برابر یا بیشتر از
دلار 125.000
2) از نظر قانونی ارزش خالص حداقلی 300،000 دلار کانادا بدست آمده است
3) ارائه یک بیانیه کتبی به افسر مهاجرت که آنها قصد دارند و قادر خواهند بود ملاقات کنند حداقل تحت شرایط زیر:
کارآفرین باید درصدی از سهام یک کسب و کار مقدماتی کانادا برابر یا بیشتر از بیشتر از 1.333 درصد را در کنترل داشته باشد؛
ب. کارآفرین باید مدیریت فعال و در حال انجام کسب و کار مقدماتی کانادا را ارائه دهد؛ و
ج. کارآفرین باید حداقل معادل یک شغل تمام وقت افزایشی در کسب و کار کانادایی مقدماتی برای
شهروندان کانادایی یا افراد مقیم دائم، به جز کارآفرین و اعضای خانواده آنها ایجاد کند.

 


   افراد خود اشتغال

جهت واجد شرایط بودن، فرد باید حداقل 35 امتیاز بر اساس معیارهای زیر انتخاب به دست آورد: آموزش، تجربه، سن، توانایی زبان انگلیسی و/یا زبان فرانسوی و سازگاری.
برنامه خود اشتغالی برای جذب افراد با تجربه مرتبط و افرادی که قصد و توانایی خوداشتغال شدن در کانادا را دارند و برای ایجاد سهم قابل توجهی به فعالیت های مشخص اقتصادی در کانادا طراحی شده است. تجربه مرتبط در رابطه با:
فرد خوداشتغال، یعنی حداقل دو سال تجربه، در طول دوره پنج ساله قبل از تاریخ درخواست برای ویزای اقامت دائم و اتمام آن در روزی که در مورد درخواست تصمیم گیری می شود. این تجربه باید شامل:
1) در رابطه با فعالیت های فرهنگی،
الف. دو دوره یک ساله تجربه در زمینه خود اشتغالی در فعالیت های فرهنگی، یا
ب. دو دوره یک ساله تجربه در مشارکت در در فعالیت های فرهنگی در سطح جهانی، یا
ج. ترکیبی از یک دوره یک ساله سابقه شرح داده شده در (الف)، بالا، و یک دوره یک ساله سابقه شرح داده شده
در (ب)، بالا،
حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز عبارت است از:
2) در رابطه با ورزش،
الف. دو دوره ی یک ساله تجربه در زمینه خود اشتغالی در ورزش، یا
ب. دو دوره یک ساله تجربه در ورزش در سطح جهانی، یا
ج. ترکیبی از یک دوره یک ساله سابقه شرح داده شده در (الف)، بالا، و یک دوره یک ساله سابقه شرح داده شده
در (ب)، بالا، و
3) در رابطه با خرید و مدیریت مزرعه، دو دوره یک ساله تجربه در مدیریت یک مزرعه. فعالیت های اقتصادی مشخص در رابطه با
الف. یک فرد خوداشتغال، یعنی فعالیت های فرهنگی، ورزشی و یا خرید و مدیریت یک مزرعه و
ب. فرد خوداشتغالی که توسط یک استان انتخاب می شود، دارای ابزار فراهم شده توسط قوانین استان است.

 


   سرمایه گذاران

برنامه مهاجر سرمایه گذار برای جذب افراد با تجربه کسب و کار برای سرمایه گذاری 800.000 دلار کانادا در اقتصاد کانادا و تبدیل به مقیم دائم شدن طراحی شده است. این مبلغ را دولت ضمانت می کند و بعد از حدود پنج سال و نیم به سرمایه گذار برگردانده می شود.
برای واجد شرایط بودن برای این برنامه، یک سرمایه گذار باید حداقل دارای معیارهای زیر باشد:
1) سرمایه گذار باید ثابت کند دارای به تجربه کسب و کار مورد نیاز است، که به این معنی است که سرمایه گذار باید:
یک کسب و کار مقدماتی را مدیریت کرده باشد و درصدی از سهام کسب و کار مقدماتی را به مدت حداقل دو
سال در دوره ای که پنج سال قبل از تاریخ درخواست شروع شده است تحت کنترل داشته باشد
یا
معادل حداقل پنج کارمند تمام وقت در سال در یک کسب و کار به مدت حداقل دو سال در دوره ای که پنج
سال قبل از تاریخ درخواست شروع شده است را مدیریت کرده باشد
یا
ترکیبی از یک سال تجربه شرح داده شده در نقطه اول و یک سال تجربه در نقطه دوم شرح داده شده در بالا.
2) حداقل دارایی خالص 1600000 دلار کانادا که به طور قانونی به دست آمده است. این مقدار ممکن است دارایی خالص همسر باشد.
3) ایجاد یک سرمایه گذاری 800000 دلاری که قابل استرداد توسط دولت و بدون بهره است.
4) باید حداقل 35 امتیاز بر اساس معیارهای انتخاب زیر به دست آورد: آموزش، تجربه، سن، توانایی زبان انگلیسی و/یا زبان فرانسوی و سازگاری.

 


   برنامه های استانی (PNP)

برخی از استان های کانادا مهاجران کسب و کار خود را از طریق برنامه مهاجرت استانی (PNP) انتخاب می کنند.
متقاضیان PNP باید پیشنهاد یک طرح کسب و کار و یا پیشنهاد کسب و کار که دارای سود اقتصادی برای استان انتخاب شده باشد را ارائه دهد. یک طرح کسب و کار/پیشنهاد کسب و کار متقاضی، چگونگی توسعه و راه اندازی یک کسب و کار خاص توسط متقاضیان را به تفصیل شرح می دهد.
موارد زیر برخی از شرایط لازم برای متقاضیان کسب و کار تحت PNP های مختلف هستند: نشان دادن تجربه مدیریت کسب و کار به عنوان مالک یا مدیر ارشد.
ارائه تعهد به زندگی در استان انتخاب شده با وابستگان، ایجاد یک کسب و کار در آن استان و به عهده گرفتن یک نقش مدیریتی فعال در کسب و کار.
انجام یک سفر اکتشافی به استان انتخاب شده به مدت بیش از پنج روز کاری جهت انجام تحقیقات گسترده و تکمیل مصاحبه با یک افسر برنامه مهاجرت.
طرح کسب و کار و یا پیشنهاد کسب و کار باید دارای سود اقتصادی برای استان انتخاب شده باشد، و باید توسط افسر مهاجرت تایید شود.
ارائه اثبات دارایی خالص شخصی (ارزش کل دارایی کمتر از ارزش کل بدهی ها) حداقل 300000.00 دلار کانادا
ایجاد حداقل سرمایه گذاری 125000.00 دلار تا 150000.00 دلار.
دانش زبان انگلیسی و/یا فرانسه.
قبل از انتخاب، باید یک سپرده 75000.00 دلار تا 100000 دلار مشروط قابل استرداد به دولت استانی انتخاب شده ارائه شود.
 


   کارگران ماهر

برنامه کارگر ماهر برای جذب افراد با تجربه که می توانند نشان دهند از لحاظ اقتصادی در کانادا کاملاً مستقر خواهند شد طراحی شده است. برای واجد شرایط برای برنامه، فرد باید نمرات لازم را بر اساس معیارهای انتخاب زیر به دست آورد: آموزش، تجربه، سن، توانایی زبان انگلیسی و/یا زبان فرانسوی، اشتغال سازمان دهی و برنامه ریزی شده، و سازگاری.
برای واجد شرایط بودن، شخص همچنین باید در لیست مشاغل واجد شرایط باشد. این لیست بدون اطلاع قبلی در معرض تغییر است و باید درست قبل از ثبت یک برنامه با مقامات برای اطمینان از واجد شرایط بودن بررسی شود.
امتحان IELTS در طول فرایند درخواست ضروری است و متقاضیان نیز باید نشان دهند که بودجه کافی برای استقرار خود در کانادا را دارند.